TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2012 Yılı II. Kalkınma Kurulu Toplantısı Yapıldı.
20 Aralık 2012 Perşembe
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu 2012 Yılı II. Olağan Toplantısı Kalkınma Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Reşit ÖZKANCA, Katip Üye Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Sekreteri Sayın Şaban KAZANCI, Katip Üye Bünyan Belediye Başkanı Sayın Mehmet ÖZMEN ve Yedek Katip Üye Yozgat Genç Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ayhan ÇELİK eşliğinde Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Kayseri Valisi Sayın Şerif YILMAZ, Sivas Valisi Zübeyir KEMELEK ve Yozgat Valisi Sayın Abdulkadir YAZICI ile Ajans Yönetim Kurulu Üyeleri, Yozgat Belediye Başkanı Sayın Yusuf BAŞER, Kayseri İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Saadettin AYDIN, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan CAN, Sivas Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı H. Osman YILDIRIM ve Ajans Genel Sekreteri Sayın Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU ile birlikte Kalkınma Kurulu Üyelerinin katılımlarıyla 18/12/2012 Salı günü saat 13.00’da YBK Yozgat Belediyesi Şahin Tepesi (Nohutlu Tepe) Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan toplantıda yeterli çoğunluğun sağlandığı tespit edilerek Bünyan Belediye Başkanı Sayın Mehmet ÖZMEN tarafından 04.09.2012 tarihli bir önceki Kalkınma Kurulu Toplantısında alınan kararlar okunarak açılış konuşmaları yapıldı.


Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reşit ÖZKANCA ve Yozgat Valisi Abdülkadir YAZICI’nın gerçekleştirdiği açılış konuşmaları sonrasında OrtaAnadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU, Ajans 2012 yılı faaliyetleri ve Yeni Mali Destek Programları hakkında bilgilendirme sunumunu gerçekleştirildi.


Bilgilendirme sonrasında gündemin son maddesi olan değerlendirme, dilek ve temenniler oturumuna geçilmiş Kalkınma Kurulu üyelerinin Ajans faaliyetleri ve diğer konularda görüşleri alındı.  


Kalkınma Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Reşit ÖZKANCA, gündem maddelerinin tamamlanmasıyla birlikte toplantıyı sonlandırdı.