TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN Bölgenin Proje Hazırlama Kapasitesini Artırıyor
24 Ağustos 2015 Pazartesi
24.08.2015

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından 18-20 Ağustos 2015 tarihleri arasında Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği idari ve teknik personelinin katılımıyla proje hazırlama eğitimi verildi. Ajans uzmanlarından Erdinç ÇANAKCI tarafından verilen ve 3 gün süren eğitimde, Proje Döngüsü ve Yönetimi kapsamında uygulamalı eğitim verildi. Bu bağlamda sorun ağacı, hedef ve strateji analizi ile mantıksal çerçeve analizi çalışmaları yapıldı. Eğitimde ayrıca Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinde uygulamalı proje veri girişi yapılarak, sistemin kullanımı hakkında bilgi verildi.
    
Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sayın Ünay ÇAKI programın kapanış konuşmasında; bu tarz eğitimlerin artarak devam etmesi, alınan eğitim ile birlikte kendi potansiyellerini harekete geçirerek ilgili kurumlara proje sunmayı  amaçladıklarını; kurum bünyesinde proje hazırlama ekibi oluşturulması çalışmasına başlanacağını belirtti. 
    
Böyle bir eğitim imkanı sağladığı için başta Orta Anadolu Kalkınma Ajansına ve Eğitmen Erdinç ÇANAKCI’ ya teşekkürlerini iletti.
    
Eğitim sonunda katılımcılara  katılım sertifikaları verildi. Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği katkılarından dolayı eğitmene plaket takdiminde bulundu.