TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN 2014 Yılı Mali Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
21 Mayıs 2014 Çarşamba
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenecek olan ve 2014 yılı Mali Destek Programı kapsamında sözleşme imzalamaya hak kazanan kurum ve kuruluşlara bilgilendirme toplantıları yapıldı.

Bu kapsamda bilgilendirme toplantılarından ilki Kayseri’de gerçekleştirildi. 07.05.2014 Çarşamba günü ORAN Kayseri Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ilk toplantıda Ajans İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Engin UZ firmalara sözleşme ile başlayacak uygulama dönemi sorumlulukları hakkında bilgi verdi.


Bilgilendirme toplantılarından ikincisi ise 12.05.2014 tarihinde Sivas ilinde gerçekleştirildi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda İzleme ve Değerlendirme Birimi uzmanlarından Ahmet Lütfi ŞAHİN, firmalara yine projelerle birlikte sürecin nasıl işleyeceği ve sorumluluklarının neler olacağı hakkında bir bilgilendirme sunumu yaptı.


Bilgilendirme toplantılarının sonuncusu ise 13.05.2014 tarihinde Yozgat’ta gerçekleştirildi. Yozgat Yatırım Destek Ofisi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Yozgat ilinden proje imzalamaya hak kazanan firmalar katıldı. İzleme ve Değerlendirme Birimi uzmanlarından Mustafa EREN tarafından yapılan bilgilendirme sunumunda 2014 yılında uygulanacak projeler için dikkat edilmesi gerekli önemli hususlar hatırlatıldı.