TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Oran 2011 Yılı Mali Destek Programlarını Yozgat’ta Tanıttı.
15 Eylül 2011 Perşembe
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), 2011 yılı Mali Destek Programları kapsamında potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirmek amacıyla düzenlediği bilgilendirme toplantılarına Yozgat’ta devam etti. Yozgat Valisi Sn. Necati ŞENTÜRK, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Sn. Ayhan CAN, Yozgat Belediye Başkanı Sn. Yusuf BAŞER, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Metin ÖZIŞIK, ORAN Genel Sekreteri Sn. Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU, bazı İl Müdürleri, STK temsilcileri ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile özel sektör temsilcilerinin katılım sağladığı toplantı Galata Çamlık Oteli Balo Salonu’nda gerçekleştirildi.



Program, Yozgat Valisi Sn. Necati ŞENTÜRK’ün yaptığı konuşmayla başladı. ŞENTÜRK, konuşmasında Yozgat’taki işletmelerin 2011 yılı mali destek programlarına daha çok ilgi göstermeleri konusuna dikkat çekti. Ayrıca, ajansın projelere teknik destek vermeye hazır olduğunu belirtti.  ORAN Genel Sekreteri Sn. Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU ise yapmış olduğu konuşmada 2010 yılı mali destek programları hakkında bilgiler verdi ve karşılaşılan sorunlarla tekrar karşılaşmamak için edinilen deneyimleri katılımcılarla paylaştı.




2011 yılı mali destek programları kapsamında bilgilendirme sunumunu ise ORAN Program Yönetim Birimi Birim Başkanı Fatih GAVGACI yaptı. Sunumda 2011 yılı mali destek programları hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Sonrasında katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı. Ayrıca toplantıda ORAN’ın il ve ilçelerden gelen bilgilendirme, eğitim ve her türlü teknik destek talebine açık olduğu belirtildi.