TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Mali Destek Programları Sivas’ta Tanıtıldı
5 Ocak 2013 Cumartesi
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından mali destek programları kapsamında potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirmek amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonun’da gerçekleşti.

Yoğun ilgi gösterilen toplantıya Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Osman Yıldırım, Ajans Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa Palancıoğlu’nun yanısıra ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK’lar ve çok sayıda KOBİ temsilcisi katıldı. Mali destek programı tanıtım videosu ve bilgilendirme sunumları yapıldı. Sunum sonrasında protokol konuşmalarına geçildi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Osman Yıldırım Ajans desteklerinin bölge ve il için faydalı birer kaynak olduğuna ve Ajansın kurulduğu günden bugüne kadar faaliyetlerine başarılı bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptılar.

Ajans Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ise konuşmasında Ajans desteklerinin birer cansuyu olarak değerlendirilmesi gerektiğini ve büyük yatırımlara kapı açabileceğini belirtti. Vali Kemelek, ayrıca önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek olan 10 yıllık planlama çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

Toplantı katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.