TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Kayseri YDO Birimi İlçe Ziyaretlerine Akkışla’dan Başladı
17 Kasım 2015 Salı
17.11.2015

17 Kasım 2015 tarihinde Kayseri Yatırım Destek Ofisi olarak Birim koordinatörü Mehmet Ali BAYIR, Birim uzmanları Ahmet Emin KİLCİ ve Mehmet Fatih YAPRAK Akkışla ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Akkışla kaymakamı İbrahim Ethem KAZAK makamında ziyaret edildi. Gerçekleştirilen ziyarette Akışla ilçesinin potansiyelleri ve bu potansiyellerin nasıl harekete geçirileceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu. Bölge için önemli olan tarım ve hayvancılık alanında yapılması gerekenler hakkında görüşüldü. Ajans destekleri hakkında bilgi verildi ve ilçenin bu desteklerden yararlanmasının önemli olduğu vurgulandı.

İlçe belediye başkanı Ali ERGÜL ile yapılan görüşmede ise ilçenin ihtiyaçları ve devam eden projeler hakkında görüşüldü. Ali ERGÜL Bey’e Ajans destek mekanizmalarından bahsedildi, Ajans’ın desteklerinden Belediye’nin nasıl faydalanabileceği konusunda bilgi verildi.

Bölge halkı ile yapılan görüşmelerde ise ORAN Kalkınma Ajansı ve çalışmaları vatandaşlara aktarıldı ve bölge halkını ihtiyaçları ve genel konularda düşünceleri dinlendi.