TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Hestourex 2018 Fuarının Değerlendirilmesi Bir Basın Toplantısı İle Yapıldı
12 Nisan 2018 Perşembe

ANADOLU Sağlık Turizm Derneği (ASTUDER), ORAN Kalkınma Ajansı desteği ile 5-8 Nisan'da Antalya'da katıldığı HESTOUREX 2018 Fuarını değerlendirdi. Dernek adına açıklama yapan Ergün Sezer, Kayseri'nin Sağlık Üssü bilinirliğini artıracaklarını söyledi.


Turizmi çeşitlendirmek ve 12 aya yaymak, katma değeri yüksek turizm hareketleri oluşturmak, iş ve işlem hacmini artırmak için 5-8 Nisan'da yapılan Uluslararası HESTOREX 2018 Dünya Sağlık,Spor, Alternatif Turizm Kongresi ve fuarı sonrası Özel Dünyam Hastanesi ev sahipliğinde değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan ASTUDER Başkanvekili Ergün Sezer, " Kayseri'de Sağlık Turizminin hak ettiği yerlere gelmesinde ve hak ettiği pazar payını alması için üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. ORAN desteği ile katıldığımıZ ve bu yıl 2'ncisi düzenlenen HESTOREX fuarına Kayseri'den sağlık alanında çok seçkin firmalar katıldı. Her kurum ve her organizasyon bu konuyu öncelikle gündemine almalı ve elini taşın altına koymalıdır. Şehrimizi sağlık turizminin başkenti haline getirmek hepimizin üzerimize düşeni yerine getireceğiz" dedi.


ORAN Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci ise yaptığı konuşmada Kayseri’de sağlık turizminin geliştirilmesi için ORAN olarak katkı vermeye devam edeceklerini söyledi. Kilci konuşmasında Ekonomi Bakanlığının Hizmet Sektörüne yönelik Rekabetçiliği Geliştirme desteklerinden yararlanılması gerektiğini bu konuda ORAN olarak ASTUDER’e destek vereceklerini belirtti.

GÖRSELLER