TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Erciyes KSS Mobilyakent Ziyaret Edildi
12 Nisan 2016 Salı
 12.04.2016

Erciyes KSS Kooperatifi  tarafından TOKİ ‘ye yaptırılan, Türkiye’nin en Büyük Mobilya Üretim ve Satış Merkezi, “Mobilyakent” , Genel Sekreterimiz Sn. Kamil TAŞCI tarafından ziyaret edilerek, Genel Müdür Ercan SARIKAYA’dan projenin devam süreci  hakkında bilgiler alındı.

Ercan Bey’in verdiği bilgilere göre; Türkiye’nin en modern ihtisas sanayi sitesi ve en büyük alışveriş merkezi projesi olan “Mobilyakent” içerisinde 400.000 m2 kapalı alanda 750 işyeri yer almaktadır. Proje kapsamında işyerlerinin yanında 300.000 m2 kapalı alanda Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si yapılacaktır. Bunun yanında iş merkezleri ve otelleri ile özellikle yurtdışından gelen müşterilere hizmet etmesi planlanmaktadır.

“Mobilyakent” içerisinde, 8.9 Milyon Euro bütçeli ve tamamı AB projesi ile hibe alınmış olan MOBİTEK projesi ile mobilya altyapısını güçlendirecek ortak makine parkı yer alacaktır.

“Mobilyakent” projesinin Kayseri için çok önemli bir proje olduğunu ve ilimizdeki mobilya sektörünü daha ileriye taşıyacağına inandığını belirten Genel Sekreterimiz Sn. TAŞCI: “Bu önemli projeye emeği geçen herkese teşekkür eder ve ORAN Kalkınma Ajansı olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.