TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

DFD Proje Sözleşmeleri İmzalandı-Yozgat
19 Ekim 2011 Çarşamba
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından 2011 yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında Yozgat ilinden mali destek almaya hak kazanan 3 faaliyet teklifinin imza töreni 18 Ekim Salı günü Yozgat Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.



Yozgat Valisi ve ORAN Yönetim Kurulu Başkanı Necati Şentürk, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık, İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, Vali Yardımcıları Kemal Şahin ve Erdoğan Temizyürek ile ORAN Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa Palancıoğlu'nun katıldıkları imza töreninde, Vali Şentürk, “Yozgat olarak ne kadar çok proje yaparsak o kadar fazla hibe alma konusunda şansımız artır. Ancak hazırlanan bu projelerin sağlam ve ayağı yere basan projeler olması gerekmektedir.

Teknik destek konusunda hiçbir sıkıntımız yoktur. İsteyen tüm vatandaşlarımıza gerek ORAN personeli gerekse Valiliğimiz personeli tarafından her türlü teknik destek verilecektir” dedi. 3 ay içerisinde tamamlanması hedeflenen projeler Yerköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Akdağmadeni Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülmektedir.