TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Devlet Destekleri Bilgilendirme Programı Sivas’ta Gerçekleşetirildi
22 Ocak 2018 Pazartesi

ORAN Kalkınma Ajansı Sivas Yatırım Destek Ofisi tarafından Sivas’ta faaliyet gösteren firmalara, işadamlarına, akademisyenlere ve kurum temsilcilerine yönelik olarak, iştigal ettikleri alanda faydalanabileceklerini beklediğimiz devlet yardımları konularında, 18-19 Ocak 2018 tarihlerinde Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Devlet Destekleri Bilgilendirme Programı gerçekleştirildi.


Programa Sivas Valisi Davut GÜL, Sivas Belediye Başkanı Sami AYDIN, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Âlim YILDIZ, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkan V. Zeki ÖZDEMİR, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Emin KİLCİ ve birçok kurum ve kuruluş temsilcileri ile davetliler katılım sağladı.


Ülke genelinde uygulanmakta olan sanayi ve hizmet yatırımlarına yönelik mali desteklerin, paydaşlara en doğru biçimde aktarılması amaçlanan programa protokol konuşmaları ile başlanıldı.


Devlet Destekleri Bilgilendirme Programı dâhilinde; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TÜBİTAK, KOSGEB, Ekonomi Bakanlığı, Türk Eximbank, TKDK, Kredi Garanti Fonu ve Türk Patent ve Marka Kurumu temsilcileri tarafından, yapılan sunum ve bilgilendirmelerle program sonuçlandırılmış oldu.
GÖRSELLER