TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Benim İşim Girişim Yarışmasında İlk 10 Takım Belli Oldu
15 Aralık 2017 Cuma

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Kayseri Yatırım Destek Ofisi ve Erciyes Teknopark işbirliği ile 23 Ekim 2017 tarihinde başvuruları alınmaya başlanan “Benim İşim Girişim” iş fikri yarışmasının 2. Aşama jüri değerlendirmeleri dün gerçekleştirildi.


Yarışmaya toplam 245 başvuru alınmış ve 1.Aşama olan ön elemeler sonucunda 71 proje takımı Erciyes Teknopark Sera Kuluçka Merkezi’nde ORAN tarafından finanse edilen “Girişimcilik Kampı”na katılmaya hak kazanmıştı. 2 hafta süren Kamp eğitimlerine devam eden toplam 42 takım 14 Aralık 2017 tarihinde çok değerli beş jüri üyesi karşısında ter döktü.


Yapılan puanlamalar sonucunda en yüksek puanı alan 10 girişimci takım, prototip üretim desteğini ve Sera Kuluçka merkezi prototip atölyesi olan LabErciyes’i kullanma hakkı kazandı. Ayrıca, girişimci takımların birer mentör ile eşleştirilerek bir sonraki elemeye hazırlanmaları hedefleniyor. Programın bundan sonraki bölümüne ait detaylar ve yarışmanın takvimini www.benimisimgirisim.com sitesinden takip edebilirsiniz…