TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

"Benim İşim Girişim" yarışmasında Eğitim Kampı Sona erdi
4 Aralık 2017 Pazartesi
Kayseri Yatırım Destek Ofisi ve Erciyes Teknopark işbirliği ile devam eden "Benim İşim Girişim" yarışmasında ön elemeyi geçen adayların, 24 Kasım 2017 tarihinde başladığı Eğitim kampı tamamlandı.

İki aşamadan oluşan eğitimlerin birinci aşamasında; Murat Tortopoğlu tarafından İş Fikri Doğrulama, Ar-Ge, İnovasyon ve Girişimcilik Eğitimi, Lab Erciyes Hızlı Prototipleme Atölyesinin desteği ile Hızlı Prototipleme Eğitimi, ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Patent ve Fikri Haklar Eğitimi verildi.

İkinci aşamada ise Mert Küçüközkan tarafından Pazarlama Eğitimi, Canvas İş Modeli ve İş Planı Eğitimi, Yatırımcı Sunumu, Asansör Konuşması Teknikleri Eğitimi, Erciyes Teknoloji Transfer ofisi tarafından Avrupa İşletmeler Ağı ve Yurt Dışı Pazarlama Eğitimi, Finansmana Erişim ve Fon Kaynakları Eğitimi, ERBAN Melek Yatırımcı Ağı tarafından da Melek Yatırımcılık Kavramı, Yatırımcılar Ne İster? eğitimleri verildi.

Önümüzdeki günlerde jüri üyelerinin karşısına yeniden çıkacak olan Girişimci Adayları, bu aşamayı da geçmeleri halinde 5.000 TL değerinde prototipleme desteği almaya hak kazanacak ve son eleme için bir kez daha ter dökecekler


GÖRSELLER