TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Altınyayla İlçe Stratejik Analiz Toplantısı Yapıldı.
31 Mayıs 2012 Perşembe

Sivas ili Altınyayla ilçesi Stratejik Analiz Toplantısı, 23.05.2012 tarihinde Altınyayla Kaymakamı Cemil ÖZTÜRK ve Altınyayla Belediye Başkanı Yasin DEMİRKAYNAK’ın yanı sıra ilçedeki diğer Belediye Başkanları, kamu kurumları ve kooperatif temsilcileri ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Kaymakam Cemil ÖZTÜRK’ün ilçe hakkında genel bilgi vermesiyle başlayan toplantı, ORAN Kalkınma Ajansı Planlama, Programlama ve Koordinasyon Birimi Başkanı N. Semih DEMİRTOKA’nın Ajans faaliyetleri ve toplantıda uygulanacak yöntem hakkında bilgi veren sunumuyla devam etmiştir. Toplantı kapsamında katılımcı bir yaklaşımla ilçenin sorunları ve sahip olduğu potansiyeller tespit edilerek, sorunları çözmek ve potansiyelleri harekete geçirmek üzere çözüm önerileri ve proje fikirleri değerlendirilmiştir.

Ayrıca, Ajansın Doğrudan Faaliyet ve Teknik Destek Programları ile ilgili bir bilgilendirme sunumu da ORAN Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Uzmanı Ceyda ÖZTÜRK tarafından yapılmıştır. Toplantıdan sonra İlçe Kaymakamı Cemil ÖZTÜRK önderliğinde ORAN 2010 yılı Küçük Ölçekli Altyapı Projeleri Mali Destek Programı kapsamında ilçede yürütülen “Sivas İli Altınyayla İlçesi Yağmurlama Sulama Projesi” yerinde ziyaret edilerek, projenin ilerleme durumu hakkında bilgi alınmıştır.