TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Ajans Yönetim Kurulu Temmuz ayı toplantısı Kayseri’de yapıldı.
23 Temmuz 2017 Pazar

Sivas Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Davut Gül, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Halil Şahbaz ve Ajans Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci’nin katılım sağladığı Ajans Yönetim Kurulu Toplantısı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Sivas Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Davut Gül toplantıda, 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamında ikinci dönem başvurularını hakkında bilgi verdi. Gül, ‘’Önümüzdeki günlerde destek almaya hak kazanan başvuruların açıklanacağını, ikişer aylık dönemler halinde yapılan başvuruların yıl sonuna kadar alınmaya devam edeceğini.’’ ifade etti.

'Türkiye'de firmaların AR-GE altyapılarının güçlendirilmesi ve desteklenmesi' hedefi kapsamında, TR-72 bölgesindeki AR-GE merkezi sayısının artırılması amacıyla yapılan çalışmaların da devam ettiğini dile getiren Gül, Kayseri'deki AR-GE merkezi sayısının 6'ya ulaştığını ve kentte özel bir tasarım merkezi kurulması için Ajans olarak çalışmalara başladıklarını söyledi.

Vali Davut Gül’ün konuşmasının ardından Ajans Temmuz ayı Yönetim Kurulu Toplantısı basına kapalı devam etti.