TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2019 Yılı Mesleki Eğitim Mali Destek Programı Proje Başvuru Sonuçları
29 Ocak 2020 Çarşamba

Saygıdeğer Kamuoyu,


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından 19 Eylül 2019 tarihinde ilan edilen ve 23 Eylül 2019 tarihinde başvuruya açılan Mesleki Eğitim Mali Destek Programı için Kayseri, Sivas ve Yozgat’tan Ajansımıza sunulan toplam 72 projenin değerlendirme süreci, ilgili kanun hükümleri uyarınca gerçekleştirilerek sonuçlandırılmıştır.


Mesleki Eğitim Mali Destek Programı kapsamında Kayseri, Sivas ve Yozgat’tan Ajansımıza sunulan ve değerlendirme sonucunda mali destek almaya hak kazanan Asil Proje Başvuru Sahipleri, Ajans Yönetim Kurulu’nun 29.01.2020 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu toplantıda onaylanmıştır.


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan mali destek almaya hak kazanan Başvuru Sahiplerine resmi yazı ile bildirim yapılacaktır. Asil Liste’de yer alan Başvuru Sahiplerinin Ajans ile yapılacak olan sözleşmelere ve proje uygulama takvimine ilişkin süreci Ajans internet sitesinden (www.oran.org.tr) takip etmeleri rica olunur.


TR72 Bölgesi’ndeki paydaşlarımız tarafından ORAN Kalkınma Ajansı 2019 yılı Mali Destek Programı’na gösterilen ilgiye teşekkür ederiz.


Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı

Genel Sekreterliği


Önemli Not: 2019 Mesleki Eğitim Mali Destek Programı'nda destek almaya hak kazanan projelere ilişkin başvuru belgelerinin matbu olarak (1 asıl, 1 kopya) hazırlanması ve 11 Şubat 2020 Salı günü saat 17:00'a kadar Ajans Kayseri Merkez Ofisi veya Sivas, Yozgat Yatırım Destek Ofislerine teslim edilmesi önem arz etmektedir. Bu belgelerin tesliminden sonra sözleşme aşamasına geçilecektir.