TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2018 Yılı Teknik Destek Programı Kayseri İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine Tanıtıldı
19 Temmuz 2018 Perşembe

TR72 Bölgesi’ndeki kar amacı gütmeyen kurumlara yönelik olarak ilan edilen 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Teknik Destek tanıtımı ve bilgilendirme eğitimi gerçekleştirildi.


Eğitime Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile 16 ilçeden İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri katılım sağladı. Eğitimde Program Yönetim Birimi Uzmanı Ümmühan YAMAK tarafından Teknik Destek Programının amaçlarının, önceliklerinin, zaman ve para kısıtlarının anlatıldığı bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından uygulamalı olarak Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden örnek proje çalışması gerçekleştirildi. Proje uygulamasında katılımcıların Teknik Destek projesi hazırlarken nelere dikkat etmeleri gerektiği, evrakların nasıl hazırlanacağı ve KAYS sisteminin nasıl kullanılacağı konularına değinildi. Katılımcıların Teknik Destek Programı ve Ajansın diğer destekleri hakkında soruları yanıtlandı.


2018 Yılı Teknik Destek Programı başvuruları 21 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek olup, Ajansımız tarafından bilgilendirme toplantıları devam edecektir. Program ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için; http://www.oran.org.tr/tr/destekler/teknik-destek-programi adresini ziyaret edebilirsiniz.

GÖRSELLER