TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2017 Yılı Teklif Çağrısı Kapsamında Mali Destek Programlarına Proje Başvuruları Sona Erdi
26 Mart 2018 Pazartesi

Değerli Kamuoyu,


Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2017 Yılı Mali Destek Programları kapsamında proje başvuruları 23 Mart 2018 Cuma günü saat 18:00 itibariyle sona ermiştir. “Endüstriyel Gelişim ve Verimlilik”, “Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi” ve “Yeni ve Yenilenebilir Tarım Uygulamaları” başlıkları altında gerçekleşen başvurular neticesinde Ajansa toplam 202 proje başvurusu teslim edilmiştir.


23 Mart 2018 Cuma günü saat 18:00’de Ajans hizmet binası ve yatırım destek ofislerinin kapıları kapatılmış ve o an itibariyle Ajans hizmet binası ve yatırım destek ofisleri içerisinde bulunan proje başvuruları dışında proje taahhütname kabulü yapılmamıştır. 2017 yılı mali destek programları kapsamında Ajansa sunulan toplam 202 proje başvurusu program bazında; Endüstriyel Gelişim ve Verimlilik: 94, Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi: 76 ve Yeni ve Yenilenebilir Tarım Uygulamaları: 32 proje şeklinde gerçekleşmiştir. Değerlendirme süreci sonunda başarılı proje listesinde yer alacak projelere toplam 27 milyon TL’lik bir kaynağın aktarılması öngörülmektedir.


Kayseri, Sivas ve Yozgat illerinden Orta Anadolu Kalkınma Ajansı 2017 yılı Mali Destek Programlarına ilgi göstererek proje başvurusunda bulunan kurum, kuruluş ve işletmelere teşekkür eder, bölgemiz için hayırlı olmasını dileriz.


Saygılarımızla,


ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI