TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2017 Yılı Endüstriyel Gelişim Ve Verimlilik Mali Destek Programı Proje Başvuru Sonuçları
20 Temmuz 2018 Cuma

Saygıdeğer Kamuoyu,


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından 29 Aralık 2017 tarihinde proje teklif çağrısına çıkılan “Endüstriyel Gelişim ve Verimlilik” mali destek programı için Kayseri, Sivas ve Yozgat’tan Ajansımıza sunulan toplam 94 projenin değerlendirme süreci sonuçlandırılmıştır.


“Endüstriyel Gelişim ve Verimlilik” mali destek programı kapsamında Kayseri, Sivas ve Yozgat’tan Ajansımıza sunulan ve değerlendirme sonucunda mali destek almaya hak kazanan Asil proje Başvuru Sahipleri, Ajans Yönetim Kurulu’nun 19.07.2018 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu Yönetim Kurulu Toplantısı’nda onaylanmıştır.


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan mali destek almaya hak kazanan Başvuru Sahiplerine resmi yazı ile bildirim yapılacaktır.


Ajans ile yapılacak olan sözleşmelere ve proje uygulama takvimine ilişkin süreci Ajans internet sitesinden (www.oran.org.tr) takip etmeleri rica olunur.


Kişi, kurum ve kuruluşlar tarafından ORAN Kalkınma Ajansı 2017 yılı Mali Destek Programlarına gösterilen ilgiye teşekkür ederiz.


Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı


Genel Sekreterliği


ÖNEMLİ: Asil Liste’de yer alan Başvuru Sahiplerinin başvuru aşamasında KAYS’ta hazırladıkları başvuru formu ve sisteme yükledikleri destekleyici belgelerden oluşturdukları matbu proje dosyasını, 1 asıl ve 1 suret halinde hazırlayarak, kapalı bir zarfta; 31 Temmuz 2018 Salı günü saat 18:00’a kadar Ajans Kayseri Merkez Ofisi veya Sivas, Yozgat Yatırım Destek Ofislerine teslim etmeleri gerekmektedir.