TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2017 Yılı 4. Dönem Teknik Destek Sözleşmeleri İmzalandı
4 Aralık 2017 Pazartesi

2017 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim dönemi sonucunda destek almaya hak kazanan kurumlardan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kayseri İl Müftülüğü, Kayseri İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kocasinan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sözleşme imzalandı.


Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başvuru sahibi olduğu “Kişisel ve Kurumsal İmajın İnşası” isimli teknik destek faaliyeti sözleşme imza töreninde ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin KİLCİ ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Osman ELMALI hazır bulundu. Proje kapsamında il milli eğitim müdürlüğüne bağlı okullarda görev alan yöneticiler için toplamda 3 gün sürecek eğitimler planlanmaktadır.


Kayseri İl Müftülüğü’nün başvuru sahibi ve Melikgazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin proje ortağı olduğu “Engelli Bireylerde Mahremiyet Eğitimi” isimli teknik destek faaliyeti sözleşme imza töreninde ise ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin KİLCİ, İl Müftü Yardımcısı Mehmet İZCİ ve Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ULUSOY hazır bulundu. Proje kapsamında 30 kurum uzmanına eğitim verilmesi planlanmaktadır. Bunun yanı sıra kurumlar tarafından seçilen yaklaşık 200 engelli birey ailesine 1 günlük seminer verilecektir.


Kayseri İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün başvuru sahibi olduğu “Stratejik Plan Uygulama Eğitimi” konulu teknik destek faaliyeti kapsamında ise il ve ilçe müdürlüklerinde görevli kurum personeline yönelik olarak kurum stratejik planının uygulanması eğitimi verilecektir.


GÖRSELLER