TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2014 Yılı Mali Destek Programı Tanıtım Toplantısı Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde Gerçekleşti
13 Aralık 2013 Cuma

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından mali destek programları kapsamında potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirmek amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısı Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşti.

Toplantıya Melikgazi Kaymakamı Sayın Erkaya YIRIK, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet HASYÜNCÜ ile Ajans Genel Sekreter Vekili Sayın Fatih GAVGACI’nın yanı sıra ilgili kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda KOBİ temsilcisi programa katıldı. Protokol konuşmalarının ardından Mali Destek Programı tanıtım videosu ve bilgilendirme sunumuna geçildi.

Ajans Genel Sekreter Vekili Fatih GAVGACI ajansın geçtiğimiz yıllarda yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın hazırlamış olduğu  2014-2023 bölge planı çerçevesinde hazırlanmış olan 2014 yılı mali destek programlarının bölgemiz adına hayırlı olmasını temenni etti.



Melikgazi Kaymakamı Sayın Erkaya YIRIK ise konuşmasında Melikgazi ilçesinin iki Organize Sanayi Bölgesi barındırdığını ve endüstriyel anlamda çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu, ORAN Mali Destek Programlarının ise bu potansiyeli harekete geçirmede önemli bir fırsat olduğunu söyledi. 



Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet HASYÜNCÜ ise, 2014 yılı Mali Destek Programı ile firmalarımızın ihracat kapasitelerini artıracağına dikkat çekti. Ayrıca mali desteklerin bölge ve il için faydalı birer kaynak olduğunu ve Ajansın kurulduğu günden bugüne kadar faaliyetlerine başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtti.



Toplantı ORAN Uzmanlarından Ahmet Emin KİLCİ’nin yaptığı bilgilendirme sunumu ve katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.