TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2013 Yılı Teknik Destek Programı Üçüncü Dönem Sivas Eğitimleri Tamamlandı…
24 Şubat 2014 Pazartesi
ORAN tarafından 2013 Yılı Teknik Destek Programı 3. Dönemi kapsamında Sivas ilinden başarılı bulunan 4 teknik destek eğitimi tamamlandı.

Sivas Valiliği’nin başvuru sahibi olduğu “İstatistiksel Araştırma ve Veri Tabanı Yönetimine İlişkin Eğitim ve Danışmanlık Faaliyetleri” eğitimi kapsamında 20 kişiye genel istatistik ve SPSS programının kullanılması konusunda eğitim verildi.


Cumhuriyet Üniversitesi’nin başvuru sahibi olduğu “Coğrafi Bilgi Sistemleri ve ArcGIS Eğitimi” kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’ndeki 20 kişiye jeolojik veri tabanı ve jeolojik haritaları konusunda eğitim verildi.


İmranlı Kaymakamlığı’nın başvuru sahibi olduğu “İmranlı’da Kamu İhale Kanunu Eğitimi” kapsamında 30 kişiye Kamu İhale Mevzuatı, e-devlet uygulamaları, EKAP konularında eğitim verildi.


Sivas Ziraat Odası’nın başvuru sahibi olduğu “Toprak Verimliliği Odaklı Bitki Sağlığı, Bitki Besleme ve Pazarlama Teknikleri Eğitimlerinin Verilmesi” eğitimi kapsamında 30 çiftçiye verimli üretim modelleri ve ürünlerin pazarlanması konularında eğitim verildi.