TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2012 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında Şarkışla Kaymakamlığı İle Sözleşme İmzalandı.
3 Ekim 2012 Çarşamba

2012 Yılı Teknik Destek Programı 2. Döneminde başarılı bulunan teknik destek talepleri ile sözleşmeler imzalanmaya devam etti. TR72-12-TD-02/005 Referans numaralı Şarkışla Kaymakamlığı’nın başvuru sahibi olduğu “Projem Şarkışla” başlıklı teknik destek talebi için 1 Ekim 2012 tarihinde sözleşme imzalandı.

Alınacak eğitim ile ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın hibelerinden ve diğer hibe programlarından daha fazla faydalanması için proje hazırlama kapasitelerinin artırılması hedeflenmektedir. Eğitime ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarından 20 kişinin katılması beklenmektedir.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2012 Yılı Teknik Destek Programı’na başvuruların yıl sonuna kadar açık kalması planlanıyor. Söz konusu programa kamu kurumları ve STK’lar başta olmak üzere kar amacı gütmeyen kurumlar başvuruda bulunarak Ajans’tan destek talebinde bulunabilirler. Programla ilgili detaylı bilgi ve program başvuru formuna Ajans internet sitesinden (www.oran.org.tr) erişilebilmektedir.