TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2012 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında Kayseri Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Sözleşme İmzalandı.
5 Aralık 2012 Çarşamba
2012 Yılı Teknik Destek Programı 3. Döneminde başarılı bulunan teknik destek talepleri için Kayseri Genç Sanayici ve İş Adamları Derneği (GESİAD) ile sözleşme imzalandı. TR72-12-TD-03/005 referans numaralı “Uygulamalı Fikri Mülkiyet Hakları” başlıklı teknik destek sözleşmesi GESİAD Genel Sekreteri Sn. Şaban KAZANCI ve ORAN Genel Sekreteri Sn. Dr. H. Mustafa PALANCIOĞLU tarafından imzalandı.

Uygulamalı Fikri Mülkiyet Hakları eğitimi ile GESİAD üyelerine patent ve endüstriyel tasarım süreçlerinin nasıl olduğu ve ulusal-uluslararası patent sistemlerinin çalışma usulleri hakkında eğitim verilecektir.



Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2012 Yılı Teknik Destek Programı’na başvuruların yılsonuna kadar açık kalması planlanıyor. Söz konusu programa kamu kurumları ve STK’lar başta olmak üzere kar amacı gütmeyen kurumlar başvuruda bulunarak Ajans’tan destek talebinde bulunabilirler. Programla ilgili detaylı bilgi ve program başvuru formuna Ajans internet sitesinden (www.oran.org.tr) erişilebilmektedir.