TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2012 Yılı Mali Destek Programı Sonuçları!
21 Ağustos 2013 Çarşamba
Saygıdeğer Kamuoyu,

T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından 26 Aralık 2012 tarihinde proje teklif çağrısına çıkılan “Gelişen Sektörlerde Rekabetçi KOBİ'ler” ile “Tarımla Gelen Kalkınma” mali destek programları için Kayseri, Sivas ve Yozgat’dan Ajansımıza sunulan toplam 280 projenin değerlendirme süreci, 5449 sayılı “Kalkınma Ajansları’nın Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun” hükümleri uyarınca gerçekleştirilerek sonuçlandırılmıştır. 2012 yılı Mali Destek Programları proje başvurularının değerlendirme sürecine ilişkin özet akış süreci aşağıda sunulmuştur.

2012 yılı mali destek programları kapsamında Kayseri, Sivas ve Yozgat’dan Ajansımıza sunulan ve değerlendirme sonucunda mali destek almaya hak kazanan Asil ve Yedek proje Başvuru Sahipleri, Ajans Yönetim Kurulu’nun 04.06.2013 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu Yönetim Kurulu Toplantısı’nda onaylanmıştır.

T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan mali destek almaya hak kazanan Başvuru Sahiplerine resmi yazı ile bildirim yapılacaktır. Asil Liste’de yer alan Başvuru Sahipleri’nin Ajans ile yapılacak olan sözleşmelere ve proje uygulama takvimine ilişkin süreci Ajans internet sitesinden (www.oran.org.tr) takip etmeleri rica olunur.

Herhangi bir sebeple Asil Liste’de yer alan Başvuru Sahipleri ile sözleşme imzalanmaması durumunda, aşağıda sunulan Yedek Liste’deki Başvuru Sahipleri belirtilen sıraya göre sözleşme imzalamaya davet edileceklerdir.

Ajansımızdan mali destek almaya hak kazanan proje Başvuru Sahiplerine ait Asil ve Yedek Liste aşağıda sunulmuştur.

Kişi, kurum ve kuruluşlar tarafından 2012 yılı ORAN Kalkınma Ajansı Mali Destek Programlarına gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederiz.


Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı