TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2011 yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi MDP Yozgat İli Proje Sözleşmeleri İmzalandı
29 Şubat 2012 Çarşamba
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilen 2011 yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Yozgat ilinde mali destek almaya hak kazanan proje sahipleri ile toplu sözleşme imza töreni yapıldı. Yozgat Valiliği toplantı salonunda  yapılan törene Yozgat Valisi ve ORAN Yönetim Kurulu Başkanı  Necati ŞENTÜRK, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı  Ayhan CAN, Yozgat Belediye Başkanı  Yusuf BAŞER, Sorgun Kaymakamı  Levent KILIÇ, Sarıkaya Kaymakamı  Yaşar DÖNMEZ, Akdağmadeni Kaymakamı  Engin SARIİBRAHİM, Aydıncık Kaymakamı  Davut BAYRAKTAR, Yenifakılı Kaymakam Vekili  Ömer Faruk YÜCE, Sorgun Belediyesi Başkan Vekili  İsmail KAPLAN ve proje sahibi kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.



Tören, Yozgat Valisi  Necati ŞENTÜRK’ün konuşması ile başladı. Konuşmasında, 2011 yılı mali destek programlarında Yozgat ilinden destek almaya hak kazanan projeler ve ORAN Kalkınma Ajansı’nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Yozgat Valisi  Necati ŞENTÜRK, Bölgemizin ve Yozgat’ın Ajansın mali ve teknik kaynaklarından faydalanması için kaliteli ve çok sayıda proje verilmesi gerektiğini belirtti. Tören, kurum yetkililerinin ve ORAN Genel Sekreteri  Dr. Mustafa PALANCIOĞLU’nun sözleşmeleri imzalamaları ile son buldu.


Yozgat Belediyesi’nin sunmuş olduğu “Şahin Tepesi Rekreasyon Alanı” isimli projenin sözleşmesinin İmzalanması.



Sorgun Belediyesi’nin Başvuru Sahibi, Sorgun Kaymakamlığının ortak olduğu “Üç Tepelerden Sorgun’a Bakış” isimli projenin sözleşmesinin imzalanması.



Akdağmadeni Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin sunmuş olduğu “Akdağmadenin'de Tarihi Kültür Varlıkları Canlanıyor” isimli projenin sözleşmesinin imzalanması



Sarıkaya Kaymakamlığı’nın sunmuş olduğu “ Suyla Gelen Sağlık “ isimli projenin sözleşmesinin imzalanması



Aydıncık Kaymakamlığı’nın Başvuru Sahibi, Kazankaya Belediyesi’nin iştirakçi olduğu “Kazankaya Kanyonu Turizm Altyapısı Geliştirme Projesi” isimli projenin sözleşmesinin imzalanması.


Yenifakılı Kaymakamlığı’nın sunmuş olduğu  “Yenifakılı İlçesinde, Termal Turizme Yönelik Jeotermal Üretim Kuyusunun Açılması “ isimli projenin sözleşmesinin imzalanması.